Heiluri fasettihiottu Vuorikide 1-laatu

Heiluri fasettihiottu Vuorikide 1-laatu
Heiluri fasettihiottu Vuorikide 1-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
15,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero BKPENFAP

Heilurin kokonaispituus on noin 20-22 cm. Vuorikidekärjen pituus noin 35-40 mm. Tuotekuvasta poiketen tällä hetkellä saatavan heilurin ketju on 'tasaisempaa' mallia. Ketjun päässä oleva vuorikidehelmi on tasaisen pyöreä.

Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.

Vuorikide on mestariparantaja. Välittää valoaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Syvän elämänkokemuksen omaava kivi. Vuorikidettä verrataan ihmisen omaan sateenkaareen. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Vastaanottaa, aktivoi, varastoi, lähettää ja muuntaa energioita. Huoneen energeettinen puhdistaja. Hyvä maasäteilyä vastaan.