Bola Enkelikellokoru kulta 'Sydän & Siipi & Merenvihreäpallo' + ketju

Bola Enkelikellokoru kulta 'Sydän & Siipi & Merenvihreäpallo' + ketju
Bola Enkelikellokoru kulta 'Sydän & Siipi & Merenvihreäpallo' + ketju Bola Enkelikellokoru kulta 'Sydän & Siipi & Merenvihreäpallo' + ketju Bola Enkelikellokoru kulta 'Sydän & Siipi & Merenvihreäpallo' + ketju Bola Enkelikellokoru kulta 'Sydän & Siipi & Merenvihreäpallo' + ketju
Tuotetta rajoitettu erä.
38,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero FH115A25

HUOM! Tätä korusettiä on saatavilla vain merenvihreällä pallolla poiketen ensimmäisestä tuotekuvasta, jossa esillä turkoosi bolapallo.

Kaulakorun sydämenmallisen riipuksen koko on 30*30 mm ja enkelinsiipiriipuksen pituus 40 mm. Bolakaulakorun valmistusmateriaali on kullattu korkealaatuinen messinki. Ei sisällä nikkeliä tai lyijyä. Hintaan kuuluu ketju, jonka pituus on 85 cm. Kehikon sisällä on messinkinen turkoosin väriseksi sävytetty pallo, jonka halkaisija on 18 mm.


Bolakoru, alkujaan peräisin Meksikosta, on ihanan herkkä-ääninen usein odottavalle äidille suunnattu helistinkoru, jota kutsutaan myös 'enkelikellokoruksi'. Sana 'Bola' on espanjaa ja tarkoittaa 'palloa'. Korun sisälle laitettavassa metallisessa pallossa on pieni ksylofoni, jonka pienenpieni pallo liikahtelee äidin liikkeiden myötä ja siten korusta lähtee hieno, hiljainen ääni, jonka ajatellaan kutsuvan luokseen enkeleitä. Ääni on niin hiljainen, että sen kuulee vain korun kantaja. Korua käytetään raskausaikana kaulakorun tapaan pitkähkössä ketjussa vatsan päällä 20 raskausviikosta eteenpäin, jolloin vauva voi kuulla kohdussa rauhoittavan helinän. Syntymän jälkeen korua käytettäessä lapsi tunnistaa tutun tyynnyttävän soinnin. 

Korun sisälle voi halutessaan laittaa myös pienen onnenkiven tai oman eteerisen öljyn lempituoksua levittävän laavakivisen tai untuvaisen pallon.

Bola on elämäniloinen lahja odottavalle äidille tai ihan kenelle tahansa! Korun mukana saat pienen lappusen, jossa kerrotaan korun käytöstä.Samankaltaiset tuotteet