Rannekoru Hematiitti-Aventuriini 'Heart & Star'

Rannekoru Hematiitti-Aventuriini 'Heart & Star'
Rannekoru Hematiitti-Aventuriini 'Heart & Star' Rannekoru Hematiitti-Aventuriini 'Heart & Star' Rannekoru Hematiitti-Aventuriini 'Heart & Star'
Tuotetta rajoitettu erä.
18,25 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6204 31 72

Rannekoru on valmistettu aventuriinin siruhelmistä, pyöreistä hematiittihelmistä ja nikkelittömästä korumetallista. Papukaijalukollisen ranneketjun pituus on säädettävissä. Aventuriinisiruhelmen koko voi vaihdella yksilöittäin.


Hematiitti on vahva auttajakivi, kun elämä tuntuu taistelulta. Auttaa keskittymään ”Nyt”-hetkeen terveellä maalaisjärjellä. Maadoittava juurichakran kivi, joka omaa vahvan valonvoiman ja Yang-elementin. Auttaa luopumaan itse asetetuista rajoituksista niin fyysisellä kuin henkisellä aspektilla. Herättää tekemään keskeneräiset asiat loppuun. Antaa voimaa ja rohkeutta. Inspiroi höllentämään kiristystä kipeistä lihaksista ja antamaan veren virrata vapaasti suonissa! Mielikuvaharjoittele hematiitin kanssa sydämen vahvistamista koettelemuksissa; ota voimaa sen painosta ja metallinlujasta joustamattomuudesta. Kauriin ja Kalojen onnenkivi.

Aventuriini on yksi tunnetuimmista vihreänsävyisistä kivistä. Luovuuden, vetovoiman ja kumppanuuden kivi. Vihreä aventuriini riemuitsee terveydestä ja sen tuomasta vapaudesta. Vihreä väri yhdistetään usein sydämeen ja luontoon, joista voimme löytää elämän lähteen ja sen synnyttämän runsauden. Vihreä aventuriini viestii katsomaan itseä samoin kuin katsomme ympäristöämme; laajasti ja kokonaiskuvan nähden. Siten voimme nähdä, mikä vie meitä eteenpäin ja mikä pitää paikoillaan.