AngelArt Arkkienkeli Samuel kaulakoru 40*50mm

AngelArt Arkkienkeli Samuel kaulakoru 40*50mm
AngelArt Arkkienkeli Samuel kaulakoru 40*50mm
product.remove_when_stockout
20,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

AngelArt by Marja Elina Kukkosen käsintehty upea ja hohtava kaulakoru! Korun riipusosan koko on 40*50 mm. Valmistettu nikkelittömästä korumetallista. Korun kaulanauha on mustaa, vahattua puuvillanauhaa ja sen pituus on säädeltävissä. Korun matkassa saat paperilappusen, joka kertoo korun merkityksestä.


'Mahtava Arkkienkeli Samuel on rakkauden enkeli, joka auttaa sinua avaamaan sydämesi suurentamalla sisäistä rakkauden liekkiäsi. Hän täyttää sinut pyyteettömällä rakkaudella ja opastaa sinua ilmaisemaan rakkautta kaikenlaisen luovuuden välityksellä.

Hänen kaksoisliekkinsä Charity koskettaa sinua feminiisellä lempeydellään, armollaan, myötätunnollaan ja empatiallaan. Yhdessä he keskittyvät avaamaan rauhantekijöiden, filosofien ja muiden korkeampien totuuksien välittäjien sydänenergiaa. He loihtivat rakkautta ja valoa taiteilijoiden, kirjailijoiden ja kuvanveistäjien sydämiin, kuten myös kaikkien niiden työhön, jotka tekevät työtä sydämestään. He saavat kaikentyyppiset luovat ihmiset ilmaisemaan työssään Kristustietoisuutta.

Arkkienkeli Samuel ja Charity tuovat mukanaan kolmannen säteen, joka heijastaa luovan, aktiivisen älyn vaaleanpunaista väriä. Se on pyyteettömän rakkauden säde. Ne, jotka edustavat tämän säteen ominaisuuksia ovat omistautuneita, vilpittömiä, terävä-älyisiä, järjestelmällisiä ja heillä on rikas mielikuvitus. Ne, joilla tämän säteen ominaisuudet eivät vielä ole täysin kehittyneet, saattavat joutua työstämään itsessään uppiniskaisuutta ja hajamielisyyttä sekä harjoittamaan suvaitsevaisuutta ja maalaisjärjen käyttöä. Arkkienkelit auttavat heitä tässä.

Arkkienkelit työskentelevät tiiviisti Serabis Beyn, kolmannen säteen mestarin eli chohanin kanssa, joka tuli alunperin Venuksesta planeettamme avuksi. Hän on ainoa ylösnoussut mestari, joka toimii Serafien eli sanoinkuvaamattomien, luovuuden värähtelyä ylläpitävien, Jumaluutta ympäröivien olentojen kanssa.

Viikonpäivä, jolloin hänen energiansa heijastuvat Maahan voimakkaimmin, on maanantai.'  - Marja Elina / Taivaankaari


'Vaaleanpunainen väri on herkän myötatunnon, rakkauden ja hyväntahtoisuuden väri. Sillä on rauhoittava vaikutus ja se tuo lohtua tunne-elämään. Vaaleanpunainen korostaa naisen feminiinistä puolta ja lievittää aggressiivisuutta. Vaaleanpunainen on sydämen väri. Arkkienkelit Ariel ja Samuel ovat vaaleanpunaisen värin kantajia. Tämä koru on siunattu rukouksella ja ladattu hoitavalla energialla. Tuokoon se sinulle iloa, valoa ja voimaa sekä suojelkoon negatiiviselta energialta ja vahvistakoon auraasi.'  - Marja Elina