AngelArt Arkkienkeli Gabriel kaulakoru 40*50mm

AngelArt Arkkienkeli Gabriel kaulakoru 40*50mm
AngelArt Arkkienkeli Gabriel kaulakoru 40*50mm
product.remove_when_stockout
20,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

AngelArt by Marja Elina Kukkosen käsintehty upea ja hohtava kaulakoru! Korun riipusosan koko on 40*50 mm. Valmistettu nikkelittömästä korumetallista. Korun kaulanauha on mustaa, vahattua puuvillanauhaa ja sen pituus on säädeltävissä. Korun matkassa saat paperilappusen, joka kertoo korun merkityksestä.


'Mahtava Arkkienkeli Gabriel on sopusoinnun, kauneuden, puhtauden ja taiteen enkeli. Hänen kaksoisliekkinsä Hope on jumalallisen äidin puhdasta tulta. Hän on jumalallinen kipinä sydänkeskuksessamme, joka valaa meihin toivoa ja voimaa, jotta jaksaisimme jatkaa eteenpäin emmekä juuttuisi paikallemme.

Gabriel työskentelee puhtaassa valkoisessa valossa, joka on kaikkien säteiden pohjavire. Jos tarvitset puhdistautumista, voit pyytää, että saat nukkuessasi tai mietiskellessäsi käydä hänen henkisellä asuinsijallaan Mount Shasta - vuorella. Siellä hän kirkastaa energiasi ja vapauttaa sellaiset vanhat muistot, tavat ja uskomukset, jotka estävät kulkuasi. Hänellä on henkinen asuinsija myös Findhornissa, jotta hän voisi auttaa meitä puhdistautumaan ja heräämään henkisesti.

Gabriel auttaa meitä kehittämään peruschakraamme. Fyysisellä, kolmiulotteisella tavalla se on punainen ja hallitsee itsesuojeluvaistoa.

Arkkienkeli Gabrielin säde on neljäs ja hänen työparinsa Paul Venetsialainen, Shambhalan ylösnoussut mestari, hallitsee neljännen säteen smaragdinvihreää aspektia. Hänen tehtävänsä on auttaa meitä kokemaan taiteet ja musiikki syvemmin. Hänen energiansa tuntuvat maailmassa voimakkaimmin perjantaisin, jolloin onkin otollisin aika pyytää häneltä apua ja saada yhteys hänen energiaansa.'  - Marja Elina / Taivaankaari


Valkoinen väri heijastaa ja luovuttaa eniten energiaa ja valoa ja antaa aina tilaa uudistumiselle meissä itsessämme. Valkoinen vetää puoleensa valoa ja hyvyyttä ja puhdistaa kaiken negatiivisen energiakentästämme. Voimakorua voit käyttää hoitavana koruna, kun elämässäsi on uusi vaihe tai sisäisen puhditautumisen aika. Tämä koru on siunattu rukouksella ja ladattu hoitavalla energialla. Tuokoon se sinulle iloa, valoa ja voimaa sekä suojelkoon negatiiviselta energialta ja vahvistakoon auraasi. - Marja Elina