Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 4,95 € | Pakettitoimitukset 6,95 € | Kotiinkuljetus 13,95 € I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Palo Santo 'Medium Brick' - grammahinnalla haluamasi määrä (Fair Trade)

0,20 €
sis. 24 % ALV

Tilaa palo santo puuta haluamasi grammamäärä - minimi 10 grammaa

Reilun kaupan tuote! Tilaa palo santo puuta haluamasi grammamäärä: 1 gramman hinta 0,20€. MINIMITILAUS 10 GRAMMAA. Yksittäisen tikun paino on 3-15 grammaa.


Palo Santo on makean ja intensiivisen tuoksuinen puu palaessaan. Sen uskotaan poistavan huonoa energiaa ympäristöstään ja rauhoittavan ja tasapainottavan ympäristöään.


Tämä Palo Santo puu on Reilun Kaupan sertifioitu tuote: Jokaista poimittua puukiloa kohti istutetaan uusia puuntaimia. Vain kuollutta puuta  eli maahan luonnollisesti pudonneita oksia on käytetty. Kerätty Andeilta luontoa kunnioittaen, Reilun Kaupan periaatteilla. Palo Santo puun annetaan kypsyä 4-10 vuotta ennen kuin se saavuttaa maagisen tuoksunsa, joka vapautuu poltettaessa.


Käyttö: Palo Santoa käytetään aivan kuten suitsukkeita. Sytytä puu ja anna sen palaa hetki. Sitten puhalla liekki sammuksiin. Aseta Palo Santo palamattomalle alustalle ja anna sen hehkua, kuten hiili. Puu hehkuu jonkin aikaa ja puusta irtoaa makea ja herkullinen tuoksu! Puu ei kuitenkaan pala samalla tavalla yhtäjaksoisesti kuin suitsuketikku.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi