Obsidiaani 'Kultaobsidiaani' hiottu 20-35mm 1-laatu

Obsidiaani 'Kultaobsidiaani' hiottu 20-35mm 1-laatu
Obsidiaani 'Kultaobsidiaani' hiottu 20-35mm 1-laatu Obsidiaani 'Kultaobsidiaani' hiottu 20-35mm 1-laatu Obsidiaani 'Kultaobsidiaani' hiottu 20-35mm 1-laatu Obsidiaani 'Kultaobsidiaani' hiottu 20-35mm 1-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
4,35 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero TSGF-500 / TSOBRG-50

'Red Gold Obsidian' eli huippulaatuista, kiiltäväksi hiottua punakultajuovaista obsidiaania. Isohkoa ihanaa tummanpuhuvaa laatua. Hokshei! Useimmat tällä hetkellä saatavilla olevat obsidiaanit ovat yleisväritykseltään hyvin tummia ja niissä saattaa esiintyä jollakin puolella kiveä pieni vaaleanharmaa täplä (kuten esimerkiksi lumihiutaleobsidiaanissa), joka kuuluu osaltaan obsidiaanien värikirjoon.


Obsidiaani on todellinen Voimakivi! Mestariopettaja. Käytä vasta sitten, kun oikeasti olet valmis suureen muutokseen elämässä. Antaa valoa asioihin, joita on vaikea hyväksyä.  Poistaa egominän turhamaisuutta ja työntää voimakkaasti eteenpäin henkisen kasvun tiellä. Pitää jalat maassa ja auttaa elämään tässä ja nyt. Henkisen kasvun tiellä pitempään olleelle auttaa otsachakran avaamisessa ja edistää selvänäköä. Suositellaan käytettäväksi kristallin kanssa.

Obsidiaani on laavaa, joka on jähmettynyt niin nopeasti, ettei muodostunut kivilaji ole ehtinyt kivettyä, joten se on laavalasia. Obsidiaani on yleensä tummaa laavaa, mutta sen väri vaihtelee siihen sekoittuneiden mineraalien vuoksi. Rauta ja magnesium antavat obsidiaanilaavalle sen yleisimmän tummanvihreästä/ruskeasta mustaan vaihtelevan värin. Hyvin harvat näytteet ovat lähes värittömiä. Joissakin kivissä on pieni säteittäinen kiteistä (kristobaliitti) johtuva laikku tai hiutalekuvio. Kivi voi sisältää myös kaasukuplien tekemiä kuvioita, jotka johtuvat sulan laavan virtaamisesta ennenkuin se jäähtyi. Nämä kuplat muodostavat mielenkiintoisia efektejä kiveen, kuten kullanhohtoa tai sateenkaaren kimallusta.

Samankaltaiset tuotteet