Hemimorfiitti sininen hiottu 30-35mm

Hemimorfiitti sininen hiottu 30-35mm
Hemimorfiitti sininen hiottu 30-35mm Hemimorfiitti sininen hiottu 30-35mm Hemimorfiitti sininen hiottu 30-35mm Hemimorfiitti sininen hiottu 30-35mm Hemimorfiitti sininen hiottu 30-35mm
Tuotetta rajoitettu erä.
15,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 2744 01 08

Hemimorfiittikiven värisävyt vaihtelevat yksilöllisesti ja niiden värisävy voi olla taivaansininen tai osittain, toiselta puolen ruskeajuovainen ja -kuvioinen. Alkuperämää Iso-Britannia.

Hemimorfiitti on sinkkimalmia, joka esiintyy usein matriisikiven pinnalla. Sen väri on yleensä turkoosi vaihdellen vaaleasta keskiturkoosiin. Sininen hemimorfiitti on yleisin ja sillä on eräitä voimakkaita metafyysisiä ominaisuuksia tehden siitä suositun kiven psyykkisten voimien apuvälineenä. Ns. ’Ylösnousemuskivi’. Kiven sanotaan lisäävän auran valonvoimaa ja mahdollistavan kommunikoinnin henkiolentojen kanssa. Sinisellä hemimorfiitilla on syvä resonanssi sydänchakran, kateenkorvan (’Korkeampi sydän’) kurkkuchakran ja kolmannen silmän kanssa. Edistää romanttisessa suhteessa olevan parin välistä kommunikaatiota, koska se auttaa luomaan yhteyden sydämestä sydämeen.

Samankaltaiset tuotteet