Stressinhallintakortit - Hidasta elämää (pienet kortit)

Stressinhallintakortit - Hidasta elämää (pienet kortit)
Stressinhallintakortit - Hidasta elämää (pienet kortit) Stressinhallintakortit - Hidasta elämää (pienet kortit)
Tuotetta rajoitettu erä.
19,46 €
22,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6430056410081

Stressinhallintakorttien uuden painoksen korttipakan koko on 85*127 mm - tästä edullisemmin vanhemman painoksen kortit, joiden koko on pienempi 58*90 mm.

Stressinhallinta -korttipakka sisältää 51 helppoa mieltä nopeasti rauhoittavaa harjoitusta. Kortit auttavat laskemaan kiiretuntemusta päivän aikana, helpottavat nukahtamista, lievittävät stressireaktiota ja lisäävät positiivista virettä elämään.

Kortit on suunniteltu osaksi arkea: voit tehdä harjoituksia missä vain kotona, töissä, kauppajonossa, työmatkalla... Muista vain kuljettaa kortteja mukanasi, jotta ne ovat käsillä tarpeen tullen - tai vähentääksesi stressiä: Hanki toinen korttipakka sinne, missä sitä mahdollisesti tarvitaan!

Stressinhallintakortteja hyödyntävät työssään jo monet työterveyslääkärit, psykologit, psykiatrit, psykoterapeutit ja kouluttajat.


Palautteita:

”Olen hyödyntänyt Stressinhallintakortteja työnohjaajan, työhyvinvointivalmentajan ja fysioterapeutin työssäni nyt muutaman kuukauden ajan. Kortit sopivat hyödynnettäväksi sekä työn tauotuksessa että vapaa-aikana työstä ja muusta rasituksesta palautumiseen. Stressinhallintakortit edistävät kehontuntemusta, joka on ehdoton edellytys kyvylle säädellä omaa stressiä.” – Karita Palomäki

”Suosittelen harjoituksia kaikille joilla tuntuu elämässään olevan ongelma, jota ei osaa sillä hetkellä ratkaista. Myös työyhteisöille, joissa on ilmapiiriongelmia.”

”Nämä olivat minulle uusia tapoja lievittää stressiä.”

Kortit on suunnitellut FM, NLP Master Practitioner ja Hidasta elämää-nettisivuston omistaja Sanna Wikström.