Kosketuksessa Elämään Voimalausekortit 48kpl

Kosketuksessa Elämään Voimalausekortit 48kpl
Kosketuksessa Elämään Voimalausekortit 48kpl Kosketuksessa Elämään Voimalausekortit 48kpl Kosketuksessa Elämään Voimalausekortit 48kpl
product.remove_when_stockout
24,65 €
29,00 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa

Monikäyttöiset voimalausekortit ihastuttavat, rauhoittavat ja inspiroivat kaikenikäisiä!


Voimalausekortteja on 48 kappaletta. Korttien paketti on ensimmäisen juhlapainoksen kunniaksi erityisen kestävä, kaunis ja tarrakiinnitteinen. Korttien paketin sisäkannesta löydät korttien teemat numeroituna. Astu oivallusten polulle voimalauseiden johdolla!

Kosketuksessa elämään Voimalausekortit auttavat sinua virittymään myönteisyyteen, kuuntelemana omaa itseäsi ja näkemään ympäröivää elämää  uusin silmin. Voit käyttää kortteja kotona nostamalla esimerkiksi yhden voimalausekortit päivittäin. Jokainen voimalausekortti sisältää oman merkityksellisen viestin, ohjeen tai ajatuksen. Voimalausekortit sopivat hyvin sovellettavaksi ihmisten parissa tapahtuvaan työhön. Hyödynnä voimalausekortteja kohtaamisissa niin yksilöiden kuin ryhmien kanssa ja tuot hetkiin syvyyttä, elämyksellisyyttä ja iloa. Kortit soveltuvat käytettäväksi kaikenikäisten kanssa. Kosketuksessa elämään Voimalausekortit ovat ihana keino opastaa lasta myönteiseen ajatteluun, itsetuntemukseen ja elämän arvostamiseen.

Juhlapainosta vain rajoitettu erä!