Terese Bast & Ingemo Pörn: Voimakortit lapsille

Terese Bast & Ingemo Pörn: Voimakortit lapsille
Terese Bast & Ingemo Pörn: Voimakortit lapsille Terese Bast & Ingemo Pörn: Voimakortit lapsille Terese Bast & Ingemo Pörn: Voimakortit lapsille Terese Bast & Ingemo Pörn: Voimakortit lapsille Terese Bast & Ingemo Pörn: Voimakortit lapsille
product.remove_when_stockout
19,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Pakkaus sisältää 44 kpl kortteja, joiden koko on 75*75mm (pakkauksen koko 80*80m).

Voimakortit on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat lukea, ennen kaikkea ala-asteikäisille. Kokonaiset perheet tai luokat voivat myös käyttää näitä voimakortteja kehittääkseen yhdessä luovuutta, mielikuvitusta ja huolenpitoa toinen toisistaan. Ajatuksena on, että kortin voi ottaa löytääkseen uuden tavan suhtautua päivään, uuden tavan ajatella, uuden tavan nähdä omat tapansa ja tottumuksensa. Kaikkein parasta on vetää yksi kortti sattumanvaraisesti, jotakin tiettyä asiaa ajatellen.

Kortit on jaettu neljään sarjaan (neljä elementtiä). Vaikka kaikki kortit ovat samantapaisia, auttaa kulloinenkin elementti lukijaa ymmärtämään tehtävän paremmin.

Tunteet - vesi
Tunteet ovat elämän tiennäyttäjiä hyvinvointiin. Joskus ne saavat yliotteen, ja silloin niihin sotkeutuu. Nämä kortit lohduttavat ja auttavat nostamaan katseen näkemään kauneuden.

Ajatukset - ilma
Monta kertaa juutumme tiettyyn tapaan ajatella. Nämä kortit auttavat näyttämällä toisen, uudenlaisen ajattelutavan. Ne rohkaisevat ja antavat voimaa etsiä uusia mahdollisuuksia.

Toiminta - tuli
Monenlainen aktiivisuus pitää meidät liikkeessä ja vie eteenpäin elämässä. Nämä kortit antavat pehmeän ja hienovaraisen potkun eteenpäin, kannustaen toimimaan.

Luominen - maa
Ihminen on luova olento, ja jokainen muotoilee elämänsä itse. Luovuus on elämää, ja uusien tapojen löytäminen elämiseen on se, mikä auttaa meitä kehittymään.