Diffuuseri Young Living Rainstone™

Diffuuseri Young Living Rainstone™
Diffuuseri Young Living Rainstone™
Tuotetta rajoitettu erä.
188,30 €
269,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5331502

VIIMEINEN KAPPALE - Poistotuote alennettuun hintaan!

Viimeisintä ultraääniteknologiaa ja perinteistä kiinalaista käsityötä yhdistävä Young Livingin Rainstone -diffuuseri tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän maan maadoittavia elementtejä ja eteerisen öljysumun huomaansa ottavia ja rauhoittavia voimia. Rainstone-diffuuseri on valmistettu erittäin hienosta ja harvinaisesta violetista savesta, jota esiintyy vain pienellä alueella Kiinassa. Jokainen diffuuseri on valmistettu käsityönä ikivanhalla käsityömenetelmällä, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle yli tuhannen vuoden ajan.

Rainstone valmistukseen kuluu 4-5 tuntia ja käsityönä tehtäviä valmistusvaiheita on kymmeniä. Teknikoilla on oltava vähintään kolme vuoden kokemus ennen kuin he omaavat työhön tarvittavat taidot täydellisesti. Young Livingin Rainstone-diffuuserilla on vaikuttava luettelo ominaisuuksia, joita ovat muun muassa jatkuva ultraäänidiffusointi (1,7 miljoonaa aaltoa sekunnissa), viisi eri aika-asetusta automaattisella sammumisella (1, 2, 3, 6 ja 8 tuntia), viisi pehmeää LED-valoasetusta (sininen, keltainen, violetti, kunkin värin vaihtelu ja ei lainkaan valoa), negatiivinen ionisaattori ja kaukosäädin. Hienostuneesti muotoiltu ja taiteellisesti käsityönä valmistettu Rainstone on kaunis taide-esine, joka soveltuu mihin tahansa sisustukseen. Se luo mihin tahansa tilaan kutsuvan, tuoksujen täyteisen ilmapiirin.

Käyttöohje:
- Täytä mukana tullut vesikuppi huoneenlämpöisellä hana- tai mineraalivedellä. (Älä käytä puhdistettua tai tislattua vettä, koska diffuuseri ei silloin välttämättä muodosta sumua.)

- Lisää 8-10 tippaa haluamaasi eteeristä öljyä vesikuppiin.

- Irrota diffuuserin kansi.

- Sulje ilmanvaihtoaukko vetämällä kytkin ylös, jotta vettä ei joudu laitteen sähköosiin.

- Kaada veden ja eteerisen öljyn sekoitus vesisäiliöön. Jatka veden lisäämistä, kunnes veden pinta ulottuu enintään punaisen täyttöviivan kohdalle. (Jos veden pinta ylittää punaisen merkkiviivan, diffuuseri ei välttämättä muodosta sumua.)

- Avaa ilmanvaihtoaukko painamalla kytkin alas.

- Aseta diffuuserin kansi takaisin paikoilleen.

- Kytke virtajohto diffuuserin alustassa olevaan virtasovittimen liitäntään.

- Kytke virtasovittimen pistoke sähköpistokkeeseen.

- Käynnistä diffuuseri painamalla kaukosäätimen ON/OFF (8H)-painiketta. Oletusasetuksena on, että LED-valon värit vaihtelevat (vaihtelee automaattisesti sinisen, keltaisen ja violetin välillä) ja että ionisaattori sammuu automaattisesti 8 tunnin käytön jälkeen. Voit vaihtaa asetuksia haluamallasi tavalla. (Diffuuserin kaukosäätimen toimintasäde on 8 metriä.)

Diffuuseri pysyy käynnissä valittuun automaattiseen sammutusaikaan saakka tai kunnes vesisäiliö on tyhjä.


Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata diffuusorin ja muut Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!) . Lisätietoja jäsenyydestä KuuKorennosta.


Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.


Samankaltaiset tuotteet