Nopea toimitus jopa samana päivänä ja viimeistään 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 4,95 € | Pakettitoimitukset 6,95 € | Kotiinkuljetus 13,95 € I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Edgar Cayce: Jalokivet ja Edgar Cayce

18,50 €
sis. 10 % ALV

Edgar Cayce (1877-1945) antoi elämänsä aikana itseaiheutetussa transsitilassa 14.256 selitystä, joka on maailman laajin dokumentoitu psyykkisen tiedon kokoelma. Edgar Caycen psyykkiset lausunnot käsittelivät maailman menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Hän antoi myös tuhansia lausuntoja ihmisten henkilökohtaisista elämäntilanteista ja diagnosoi sairauksia tarvitsematta nähdä potilasta. Hän määräsi sairauksiin erikoisia hoito-ohjeita, joilla potilaat paranivat. Kaikki tämä tieto on arkistoituna Virginiassa Yhdysvalloissa sijaitsevassa The Association for Research and Enlightenment -keskuksessa.


Kirjassa avautuu uusia näkökulmia jalokivien, kivien ja metallien mystiseen maailmaan. Kirjan sisällöstä mainittakoon: 22 kiven, jalokiven ja metallin tieteelliset ja okkulttiset ominaisuudet. Kiven, jalokiven tai metallin valinta omaan käyttöön. Egyptin kivet.


Pehmeäkantinen kirja 102 s.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi