Frantsila Ruusupuu eteerinen öljy 5ml

Frantsila Ruusupuu eteerinen öljy 5ml
Frantsila Ruusupuu eteerinen öljy 5ml Frantsila Ruusupuu eteerinen öljy 5ml
Tuotetta rajoitettu erä.
31,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6416384110350

100% Ruusupuu (Aniba rosaeodora) eteerinen öljy. Ihana ruusunomainen tuoksu saadaan Brasilian sademetsissä kasvavan puun aineksesta.

Hellävaraista, infektioita vastustavaa ja immuniteettiä kohottavaa ruusupuuta käytetään erityisesti ihon hoidossa aknesta ja arvista aina ryppyjen hoitoon. Sitä käytetään myös päänsäryn helpottamiseen sekä stressitilanteissa nostamaan vastustuskykyä. Kirkastaa mieltä ja selkeyttää ajattelua.

Tuoksulyhty ja ilmanraikastaja: Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi ilmankostuttajassa tai tuoksulyhdyssä viihtyisän tunnelman luomiseksi ja huoneilman raikastamiseksi. Lisää vedellä täytettyyn tuoksulyhtyyn muutama tippa eteeristä öljyä. Voit lisätä pari tippaa suihkepullon veteen ja sumuttaa huoneilmaan haluamaasi tuoksua. Eteeristä öljyä voi myös pirskotella esimerkiksi lakanoille ja matoille.


Käyttövinkkejä:

Sauna: Lisää 1–3 tippaa eteeristä öljyä löylykauhalliseen vettä.

Kasvojen kauneushöyrytys ja höyryhengitys: Lisää 2–3 tippaa eteeristä öljyä 1–2 litraan kuumaa vettä. Pidä kasvot pyyhkeen alla 2–3 minuuttia. Varo silmiä.

Vartaloöljy: Lisää mieltymyksesi mukaan kaksi tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 5 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi oliiviöljy, Frantsilan Aroma perushierontaöljy tai Frantsilan yrttihierontaöljy.

Suihku tai kylpy: Lisää mieltymyksesi mukaan 5–10 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen nestemäistä neutraalia suihkusaippuaa. Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi ihanalla tuoksuliuoksella suihkussa, kylvyssä tai jalkakylvyssä.

Öljyparfyymi: Voit käyttää öljyparfyymiä tavallisen parfyymin tapaan ranteeseesi ja korvantaustaasi. Laimenna eteerinen öljy esimerkiksi oliiviöljyyn. Hyvä laimennussuhde on 10–20 tippaa eteeristä öljyä 10 ml oliiviöljyä kohden. Muutaman pisaran eteeristä öljyä voi sipaista vaatteille myös sellaisenaan. Värilliset eteeriset öljyt, kuten patsuli ja mandariini voivat jättää vaatteille väritahroja. Silkille öljy ei sovellu.Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita

Säilytettävä auringolta suojattuna.