Kelly A. Turner: Syövästä voi selviytyä - Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen

Kelly A. Turner: Syövästä voi selviytyä - Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen
Kelly A. Turner: Syövästä voi selviytyä - Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen
product.remove_when_stockout
9,00 €
25,90 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789511295754

Alkuperäisteos 'Radical remission' on New York Timesin bestseller.

Pequ Nieminen (Hidasta elämää blogin perustaja) on kirjoittanut suomenkielisen laitoksen esipuheen: 'Turner kirjoitti kokemuksistaan kirjan Radical Remission (HarperOne 2014), jossa hän avaa tarkemmin näitä yhdeksää paranemisen avainta erilaisten selviytymistarinoiden kautta. Vaikka tohtori Turner on omin silmin nähnyt uskomattomiakin selviytymisiä, hän korostaa kirjassaan, ettei missään tapauksessa vastusta perinteisiä syöpähoitoja eli leikkausta, sytostaatteja ja sädehoitoa. Turner uskoo, että suurin osa ihmisistä tarvitsee koululääketiedettä parantuakseen syövästä, ja vain harva löytää sellaisen hoidon, jolla selättää taudin muulla tavoin. Syöpätutkijana Turnerin tavoitteena on selvittää, millaista &rdquo harjoitteluohjelmaa&rdquo jälkimmäinen ryhmä on noudattanut päästääkseen myönteiseen lopputulokseen vastoin kaikkia odotuksia. Kirjan kertomukset muistuttavat elimistön valtavasta itseparantamiskyvystä. Kirjan tarinoiden kautta ymmärrämme, että jokainen ihminen käy prosessin läpi omalla tavallaan. Meitä auttavat lääkärit, terapeutit, parantajat, luonto, ravinto, ystävät ja rakkaus. Lopullinen vastuu paranemisesta on kuitenkin ihmisellä itsellään.'

Syövästä voi selviytyä - Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen. Yhdeksän keinoa, jotka saattavat avata reitin hämmästyttävään parantumiseen. Kun perinteinen lääketiede on tehnyt kaikkensa syövän voittamiseksi, voi sairastuneella vielä olla toivoa paranemisesta. Tohtori Kelly A. Turner on haastatellut suurta joukkoa ihmisiä ympäri maailmaa ja kerännyt haastattelujen pohjalta yhdeksän kohdan listan keskeisistä paranemisen avaimista. Kirja tarjoaa apua niille, jotka etsivät lisävaihtoehtoja perinteisten syöpähoitojen rinnalle, sekä niille, jotka toivottomassa tilanteessa uskovat, että selviytyminen voi vielä olla mahdollista.

364 s.

Kelly A. Turner on syöpäsairauksiin erikoistunut tutkija ja psykoterapeutti (USA). Kelly Turner kiinnostui täydentävästä lääketieteestä suoritettuaan alemman korkeakoulututkinnon Harvardin yliopistossa. Kelly teki vapaaehtoistyötä lasten syöpäsairaalassa ja tunsi löytäneensä kutsumuksensa. Hän päätyi opiskelemaan syöpäsairauksien sosiaalityötä Kalifornian yliopistossa. Kelly luki sattumalta kirjan, jonka aiheena oli odottamaton parantuminen syövästä ja se mullisti hänen elämänsä. Hän hämmästyi sitä, että syövästä yllättäen parantuneilta ei ollut kysytty miksi he olivat omasta mielestään parantuneet. Siitä tuli hänen väitöskirjansa aihe ja viime vuosikymmenen aikana hän on tutkinut ja analysoinut yli 1500 odottamatonta remissiota kymmenessä eri maassa. Kelly kokosi tutkimustuloksensa Radical Remission -kirjaansa. Kirja ilmestyi vuonna 2014 ja nousi nopeasti New York Times bestselleriksi. Se on käännetty 20 kielelle ja kirjan suomennos Syövästä voi selviytyä &ndash Yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen, ilmestyi alkuvuodesta 2016 (Otava). Kirja kertoo Kellyn haastattelemien ihmisten selviytymistarinat ja esittelee yhdeksän yhteistä avaintekijää syövästä paranemiseen. Kelly on myös perustanut The Radical Remission Project -nimisen interaktiivisen verkkosivuston, jonka tarkoituksena on antaa apua ja tietoa syöpään sairastuneille. Samalla sivusto toimii tietokantana remissiotapausselostuksia varten. Kotisivut www.radicaremission.com.