Vuorikide kärki 'Double Head' 55-65mm 1-laatu

Vuorikide kärki 'Double Head' 55-65mm 1-laatu
Vuorikide kärki 'Double Head' 55-65mm 1-laatu Vuorikide kärki 'Double Head' 55-65mm 1-laatu Vuorikide kärki 'Double Head' 55-65mm 1-laatu Vuorikide kärki 'Double Head' 55-65mm 1-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
29,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7800 27 34

Huippulaatuinen vuorikidekärki ns. 'Double terminated'. Valikoitu yksilö, käsinkiillotettu, yksittäispakattu lahjarasiaan. Jokainen kristallikärki on oma uniikki yksilönsä muotonsa puolesta; kidekärjen paksuus vaihtelee 25-35 mm välillä. Alkuperämaa Madagaskar.

Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.