Vuorikide / Vuorikristalli kärki raakapalasauva 50-65mm

Vuorikide / Vuorikristalli kärki raakapalasauva 50-65mm
Vuorikide / Vuorikristalli kärki raakapalasauva 50-65mm Vuorikide / Vuorikristalli kärki raakapalasauva 50-65mm Vuorikide / Vuorikristalli kärki raakapalasauva 50-65mm Vuorikide / Vuorikristalli kärki raakapalasauva 50-65mm
Tuotetta rajoitettu erä.
12,80 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7400 32 51

Hyvälaatuista vuorikidesauvaa raakapalana. Hokshei! Vuorikidekärkien muoto ja kirkkaus vaihtelevat kiviyksilöittäin. Valitsemme verkkokauppatilaajalle aina mahdollisimman kauniin ja tasapainoisen saatavilla olevan yksilön. Alkuperämaa Brasilia.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.