Nopea toimitus jopa samana päivänä ja viimeistään 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 4,95 € | Pakettitoimitukset 6,95 € | Kotiinkuljetus 13,95 € I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Heiluri Rudraksha Hopea

9,10 €
sis. 24 % ALV

Aito rudraksha-siemen heiluri. Heilurin kärjen pituus on noin 40 mm ja kokonaispituus noin 23 cm.


Rudrakshat ovat Elaeocarpus Ganitrus Roxb –puun siemeniä ja niitä kasvaa pääsääntöisesti Nepalissa. Muinaisissa kirjoituksissa on kuvattu, kuinka rudrakshat vaikuttavat ihmiseen sekä fyysisellä, että mentaalisella tasolla parantavasti ja rauhoittavasti. Rudrakshat ovat Intian veedisen kulttuuriperinteen mukaan voimallisia helmiä, joita ihmiset ovat käyttäneet uskonnollisissa tarkoituksissa jo tuhansia vuosia. Rudraksha tuo kantajalleen terveyttä, vaurautta, elinvoimaa ja pelottomuutta. Rudrakshan uskotaan johdattavan käyttäjänsä hienovaraisesti kohti valaistumisen tietä. Käytännössä mikä tahansa aito rudraksha hyödyttää käyttäjäänsä.


Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi