Ihmeiden Oppikurssi Teksti - Oppilaan työkirja - Opettajan käsikirja

Ihmeiden Oppikurssi Teksti - Oppilaan työkirja - Opettajan käsikirja
Ihmeiden Oppikurssi Teksti - Oppilaan työkirja - Opettajan käsikirja
Tuotetta rajoitettu erä.
69,00 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9519745268

Ihmeiden oppikurssin tarkoituksena on osoittaa tie, jonka avulla jotkut ihmiset pystyvät löytämään oman Sisäisen Opettajansa.


Ihmeiden Oppikurssi käsittää kolme erillistä, yhteensidottua kirjaa, joiden sanelijana on Jeesus. Ne kaikki opettavat miten muisto Alkulähteestämme Jumalasta palautetaan mieliimme käyttämällä anteeksiantoa, jonka avulla teemme syyllisyytemme tekemättömäksi. Kurssi sai alkunsa vuonna 1965 vastauksena kahden psykologin pyyntöön löytää 'toisenlainen tapa' suhtautua muihin ihmisiin. 

Ihmeiden Oppikurssi valmistui 1972 ja julkaistiin 1976.


Kurssi on meidän kaikkien käytävä. Ajan voimme itse valita. Kurssi ei opeta rakkauden merkitystä, sillä se ylittää sen mihin opettaminen pystyy. Sen tarkoituksena on kuitenkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tiedostamiselta, sillä rakkaus on sinun luontainen perintöosasi.


Tekstiosa on 780 sivua ihmeiden merkityksestä, erillisyydestä ja pelastuksesta, egon harhoista ja parantumisesta sekä eheytymisestä. Oppilaan työkirja käsittää 365 opetusta vapautumiseksi egon mielivallasta, ja osoittaa näin kokemuksen kautta rakkauden ja vapautuksen valtavan voiman. Opettajan käsikirja, 104 s., selventää termistöä ja syventää opetusta. Kirja sisältää kaikki 3 osaa.