pH-Cosmetics: Emäksinen kylpysuola täyttöpussi 1200g

pH-Cosmetics: Emäksinen kylpysuola täyttöpussi 1200g
pH-Cosmetics: Emäksinen kylpysuola täyttöpussi 1200g pH-Cosmetics: Emäksinen kylpysuola täyttöpussi 1200g
product.remove_when_stockout
47,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

pH-kylpysuola on mineraalijauhe, puhdas luonnontuote, joka sisältää merisuolaa ja luonnon mineraaleja hienonhienoksi ja pehmeäksi jauhettuna, jolloin se on lempeässä muodossa iholle. Kylpysuolan teho perustuu emäksiseen ihonhoitoon: suolalla pesu neutraloi ihon happamuutta, kuona-aineita ja toksiineja. Ihohuokoset puhdistuvat syvältä ja kuollut ihosolukko poistuu perusteellisesti. Näin iho saa hengittää luonnollisesti, jolloin talirauhasten toiminta elpyy ja iho alkaa kosteuttaa itse itseään. Ihosta tulee pehmeä, sileä ja kirkas. Kokeile itse!


Pehmeä pH-arvo sopii kaikentyyppisille ihoille! pH-tuotteet hidastavat ihon vanhenemisprosessia ja iho säilyttää nuorekkuutensa pitkään. pH-kylpysuolaa voi käyttää monella eri tavalla (nimensä kylpysuola vastaisesti) kylpyhoitojen lisäksi. Se on täydellinen puhdistusaine myös jokapäiväiseen kasvojenpesuun. Sen lisäksi et tarvitse enää erillisiä kuorinta-aineita tai kasvovesiä! Kaiken huipuksi myös kosteusvoiteiden käyttöä voi vähentää, sillä iho alkaa hoitaa itse itseään - kaikki emäksisen ihonhoidon ansiosta!


Kylpysuolasta voit tehdä emäskylpyjä ja voit käyttää päivittäiseen kasvojen ja kehon puhdistukseen. Iho kastellaan ja emäksistä kylpysuolaa hierotaan ihon pintaan, se sulaa täydellisesti ja jättää iholle ihanan, puhtaantuntuisen ja sileän pinnan. Kylpysuolaa voi sekoittaa myös emäksisen puhdistusmaidon joukkoon ja puhdistaa kasvot tällä seoksella. Likainen ilma, meikit ja muu kosmetiikka sisältävät happoja, joita emäksinen puhdistus poistaa tehokkaasti. Iho saa hengittää! 

Kylpysuolan pH 7,5.