Young Living Thieves® Aromabright hammastahna 114g

Young Living Thieves® Aromabright hammastahna 114g
Young Living Thieves® Aromabright hammastahna 114g
Tuotetta rajoitettu erä.
19,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 3039521

Young livingin Thieves hammastahna on valmistettu ilman keinotekoisia ainesosia. Todella hyvänmakuinen, tehokkaasti puhdistava ja lempeästi vaahtoava. Ei säilöntä- ja väriaineita eikä fluoria! Thieves hammastahnassa on käytetty mm. Thieves, Spearmint, Peppermint ja Ocotea öljyjä. Se on suunniteltu hampaiden arkuutta vähentäväksi ja luomaan suuhun ympäristö, jossa eivät haitalliset bakteerit viihdy. Eteerinen öljysekoitus Thieves (suom. 'varkaat') sisältää mausteneilikkaa, kanelinkuorta, rosmariinia, sitruunaa ja eucalyptus radiataa öljyn innoituksen lähteenä on ollut tarina neljästä Ranskassa eläneestä varkaasta, jotka suojasivat itseään neilikalla, rosmariinilla ja muilla aromaattisilla aineilla ryöstellessään ruttoon menehtyneitä. Thieves öljy on Young Livingin myyntimenestys kokeile itse, miksi! Öljysekoituksessa on voimakkaan joulumausteinen, mutta puhdistava tuoksu. Sisältää luonnollista eugenolia (neilikkaöljyssä), jolla on puuduttava ominaisuus (kokeile suun alueen terveyden tukemiseen!


INCI: Water, Calcium carbonate, Cocos nucifera (Coconut) oil, Sodium bicarbonate, Glycerin (Vegetable), Xylitol, Xanthum gum, Mentha piperita&dagger (Peppermint) oil, Mentha spicata&dagger (Spearmint) leaf oil, Eugenia caryophyllus (Clove) bud oil, Ocotea quixos&dagger (Ocotea) leaf oil, Cinnamomum verum&dagger (Cinnamon) Bark oil, Citrus limon&dagger (Lemon) peel oil, Eucalyptus Radiata&dagger leaf oil, Rosmarinus officinalis&dagger (Rosemary) leaf oil, Stevia rebaudiana leaf extract, Lecithin (Sunflower).


Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!) . Lisätietoja jäsenyydestä KuuKorennosta.


Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.