Valkoisen Liekin Voima: Valonauttajien Viestikortit (uusi painos)

Valkoisen Liekin Voima: Valonauttajien Viestikortit (uusi painos)
Valkoisen Liekin Voima: Valonauttajien Viestikortit (uusi painos) Valkoisen Liekin Voima: Valonauttajien Viestikortit (uusi painos) Valkoisen Liekin Voima: Valonauttajien Viestikortit (uusi painos) Valkoisen Liekin Voima: Valonauttajien Viestikortit (uusi painos) Valkoisen Liekin Voima: Valonauttajien Viestikortit (uusi painos) Valkoisen Liekin Voima: Valonauttajien Viestikortit (uusi painos)
Tuotetta rajoitettu erä.
34,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6429830058908

Valonauttajien viestikortit saatavilla nyt uudistettuna painoksena entistä kätevämmässä ja tukevammassa pakkauksessa!

Valkoisen Liekin Voiman Piia ja Teemu Mäntylä ovat kanavoineet tähän korttipakkaan 52 ohjaavaa, opastavaa ja rakkaudellista viestiä enkeleiltä, yksisarvisilta ja ylösnousseilta mestareilta. Viestit auttavat sinua hahmottamaan tilanteiden korkeamman tarkoituksen ja toimimaan saamasi opastuksen mukaan.
Kortit ohjaavat sinua omalla henkisen kasvun tielläsi eteenpäin korkeimmaksi parhaaksesi ja opastusta kuuntelemalla sisäinen rauhasi kasvaa valtavasti, eikä elämän vastoinkäymiset saa sinua horjumaan.
Tärkeintä ennen viestikorttien käyttöä on korttien energioiden puhdistus sekä itsesi maadoittaminen, yhdistäminen ja suojaus. Pakan mukana saat ohjevihkon, jossa on tarkat ohjeet sekä edellä mainittuihin asioihin että myös vinkkejä korttien käyttötapoihin. Ihastuttavia hetkiä Sinulle yhdessä valomaailman kanssa