Heikki Saure: Matka yli ymmärryksen

Heikki Saure: Matka yli ymmärryksen
Heikki Saure: Matka yli ymmärryksen
Tuotetta rajoitettu erä.
13,00 €
26,00 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789516928213

Kirja kertoo suomentaja-kirjailija Anuirmeli Sallamo-Lavin matkasta henkimaailman tulkiksi. Anuirmeli koki outoja ilmiöitä jo lapsena. Vasta paljon myöhemmin hän perehtyi mm. transsiparantamiseen ja oppi hyödyntämään muuntuneita tietoisuuden tiloja jokapäiväisessä elämässä.
Tämä kirja kertoo Anuirmelin matkan epäluulosta henkimaailman tulkiksi. Hän perehtyi muuntuneisiin tietoisuudentiloihin, kuten uniin ja transsiin, ja oppi hyödyntämään niitä jokapäiväisessä arjessa. Seikkailu henkimaailman parissa muutti hänen elämänsä siitä tuli hänen maailmankatsomuksensa, jopa eräänlainen uskonto.Maailmaa kiertäessään hän on tutustunut guruihin, joiden tulkkina hän on toiminut sekä Suomessa että ulkomailla.
Heikki Saure on lahtelainen kirjailija ja toimittaja, joka väittää, ettei usko yliluonnolliseen. Muuntuneet tietoisuuden tilat kuitenkin kiehtovat häntä, ja hän haluaa selvittää, mitä niiden takana on. Kirjassaan hän kertoo Anuirmelin ihmeellisen matkan arkisen ajattelun tuolle puolen: sinne, minne tiede ei yllä. Anuirmelin oudoista kokemuksista kirjoittaessaan hän virittäytyy Edgar Allan Poen taajuuksille: tuloksena on selkäpiitä karmivia tosielämän kummitusjuttuja.

302 s.