Chakrakynttilä eteerisillä öljyillä 21*6,5cm

Chakrakynttilä eteerisillä öljyillä 21*6,5cm
Chakrakynttilä eteerisillä öljyillä 21*6,5cm Chakrakynttilä eteerisillä öljyillä 21*6,5cm
Tuotetta rajoitettu erä.
19,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8718657460000

Lasiputkeen valetun chakrakynttilän paloaika on 100 h. Chakrakynttilän jokainen erivärinen kerros edustaa yhtä seitsemästä päächakrasta eli energiakeskuksesta. Kynttilöiden ihana tuoksu on peräisin puhtaista eteerisistä öljyistä, kuten kuusaman ja seetrin eteerisistä öljyistä. Pakattu lahjarasiaan (rasian ulkonäkö voi poiketa tuotekuvasta).


Kynttilä on valmistettu 100% steariinista (jossa on käytetty uusiutuvaa palmuöljyä), jossa on 3 % puhtaita eteerisiä öljyjä. Kynttilä palaa puhtaasti ja savuttomasti eikä se sisällä parafiinia, metellilyijyä, sinkkiä tai eläinperäisiä ainesosia. Sydänlanka on puhdasta puuvillaa.


Ennen kuin sytytät kynttilän, vietä hetki rauhallisessa mielentilassa tai meditaatiossa. Kynttilänvalo ja rauhanhetki on omistettu sinulle, maailmalle ja kaikille tunteville olennoille. Keskity siihen, että ajattelet ja toimit puhtaasti ja rakkaudella kaikkina hetkinä, kaikissa teoissasi. Parantukoon se, minkä toivot parantuvan. Toiveesi on Maailmankaikkeuden Laki. Voit keskittää huomiosi yhteen tai useampaan chakraasi ja toivoa parannusta itsellesi tai toisille juuri tuohon chakraan liittyviin asioihin. Näin autat koko maailmaa, omasta sisimmästäsi käsin.