Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Heiluri 'Chakra Ametistipallo'

17,90 €
sis. 24 % ALV

Heilurin ametistipallon koko noin 20 mm ja heilurin kokonaispituus on noin 24 cm. Ketjussa olevat värilliset kivihelmet kuvaavat 7 päächakraa. Ketjun päässä on sydämenmallinen ametisti. Heilurin kivikärki on irroitettavissa ketjusta papukaijalukon avulla, joten halutessaan ametistipallosta voi tehdä myös esimerkiksi riipuksen. Heilurin värisävy voi vaihdella vaaleanlilasta tummaan violettiin luonnonmateriaalista johtuen.


Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasiSamankaltaiset tuotteet