Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

James Van Praagh: Sielun seikkailut - Taival läpi fyysisten ja henkisten ulottuvuuksien

25,90 €
sis. 10 % ALV

TÄMÄ ON MATKA, JOKA PAKOTTAA SINUT KATSOMAAN ELÄMÄÄ JA KUOLEMAA TÄYSIN ERILAISESSA VALOSSA!

Sielun seikkailut on käsikirja jokaiselle, joka on joskus kyseenalaistanut sen, mistä he tulevat, miksi he ovat täällä ja minne he menevät kuoleman jälkeen. Kansainvälisesti tunnettu meedio James Van Praagh jakaa intuitiivisia kokemuksiaan kommunikoinnistaan hengen maailman kanssa viimeiseltä 30 vuodelta ja vie sinut henkiselle matkalle saadaksesi selville oman sielusi ainutlaatuisen luomuksen, ja tutkimaan sielun moninaisia seikkailuja sen matkatessa maailmojen välillä. James jakaa ainutlaatuiset kokemuksensa hengen maailmasta ja vastaa tärkeimpiin kysymyksiin elämästä materiaalisen maailman tuolla puolen, muun muassa:
- Mikä on sielu?
- Mitä hengellemme tapahtuu kuollessamme?
- Millainen on kuolemanrajakokemus?
- Millainen on jälleensyntymän prosessi?
- Mitä oppiläksyjä sielumme on tullut takaisin oppimaan ja kuinka tunnistamme ne?

Sielun seikkailut on hämmästyttävä opaskirja aloittaessasi elää elämää, joka todella toteuttaa sielusi kohtalon: Rakkauden polun seuraaminen.

Tutustu myös James von Praaghin 'Sielun taival opastaviin kortteihin'!


James Van Praagh on kansainvälisesti suosittu New York Times - lehden parhaiten myyvä kirjailija, joka on toiminut hengen maailman äänenä viimeiset 30 vuotta. Hän on esiintynyt Oprahin haastatteluohjelmassa ja monessa muussa ohjelmassa, ja hänellä on Hay House radiossa oma viikoittainen ohjelmansa Talking to Spirit. Hän on myös menestyvä CBS:n pitkään pyörineen sarjan Ghost Whisperer luoja ja tuottaja, jota tähdittää Jennifer Love Hewitt.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi