Peter Fowelin: Mindfulness luokkahuoneessa

Peter Fowelin: Mindfulness luokkahuoneessa
Peter Fowelin: Mindfulness luokkahuoneessa
product.remove_when_stockout
16,00 €
29,00 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa

Mindfulness luokkahuoneessa  on ammattikäyttöön tarkoitettu opas mindfulnessin hyödyntämisestä luokkatilanteissa. Se soveltuu myös perheiden käyttöön ja kaikille lasten elämän parantamisesta kiinnostuneille, pedagogeista sosiaalityöntekijöihin ja isovanhempiin. Teos opastaa aiheeseen perehtymättömänkin mindfulnessin periaatteisiin.


Kirja sisältää noin 50 tehtävää, joita voi tehdä lasten kanssa. Se on suunnattu kaikille esikouluikäisistä lukiolaisiin.


Peter Fowelin käsittelee tunteita, ajatuksia, hengitystä, kehoa ja aisteja kouluun sopivassa muodossa. Fowelinin ohjeistuksen avulla luokkahenki paranee ja oppilaat pystyvät keskittymään paremmin, jolloin he saavat enemmän irti opiskelusta.  Myös stressi, joka uusien tutkimusten mukaan edelleen vaivaa oppilaita, saa kyytiä kirjan konkreettisten neuvojen avulla.


Peter Fowelin on palkittu organisaatiokonsultti ja opettaja. Hän on pitänyt kursseja ja luentoja mindfulnessista opettajille jo vuodesta 2008. Fowelin on saanut mindfulnesskoulutuksensa Jon Kabat-Zinniltä ja ruotsalaisen Mindfulnesscenterin perustajalta Ola Schenströmiltä.


200 s.