Diffuuseri Young Living Dewdrop™

Diffuuseri Young Living Dewdrop™
Diffuuseri Young Living Dewdrop™
Tuotetta rajoitettu erä.
105,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5330502 / 546340

Young Living Dewdrop diffuusori toimii samanaikaisesti ilmankostuttimena, sumuttimena ja aromidiffuuserina. Diffuuserin suunnittelussa on otettu mallia aamukastepisaran puhtaudesta ja eleganssista, ja sen levittämät öljyjen sulotuoksut tuovat hienostunutta tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Jopa neljä tuntia yhtäjaksoisesti toimivassa diffuuserissa on automaattinen virrankatkaisin ja ympäristön valoisuuden mukaan toimiva valonsäätö. Diffuserin satiininomaisen pinnan läpi kajastava valo on sävyltään pehmeä ja lämmin. Valon voi myös sammuttaa. Diffuuserin ääni on hiljainen, joten se siivittää myös uniongelmaiset höyhensaarille!

Laitteella on 12 kuukauden takuu. Diffuusorin mitat 135 x 135 x 190mm.

Ultraäänitaajuus luo ääniaaltoja 1,7 miljoonaa kertaa sekunnissa vapauttaen ilmaan eteeristen öljyjen molekyylejä. Dewdrop Diffuuseri riittää vapauttamaan tuoksua jopa 30 m2:n kokoisiin tiloihin, joten sen käyttö on hyvin voimallinen tapa luoda tilaan hoitovaa ja positiivista tunnelmaa!


Käyttöohje: Poista ulkokansi liu'uttamalla sormen päät valkoisen kannen ja rungon välisen reunan alle. Nosta kansi rungon päältä. Poista sisäkansi ja lisää vettä (hana- tai lähdevettä) kunnes veden taso yltää punaiseen merkkiviivaan saakka, mutta ei ylitä sitä. Lisää 5-8 tippaa haluamaasi eteeristä öljyä. Aseta molemmat kannet takaisin paikoilleen siten, että Young Living -logo näkyy suoraan virtapainikkeen yläpuolella. Kytke pistoke pistorasiaan ja käynnistä diffuuseri painamalla virtapainiketta kerran. Sammuta valo painamalla painiketta kahdesti. Sammuta diffuuserin virta painamalla painiketta kolmesti.


Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata diffuusorin ja muut Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!) . Lisätietoja jäsenyydestä KuuKorennosta.


Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.