Hyvän Mielen Taidot + Hyvän Mielen Kortit setti - Maaretta Tukiainen

Hyvän Mielen Taidot + Hyvän Mielen Kortit setti - Maaretta Tukiainen
Hyvän Mielen Taidot + Hyvän Mielen Kortit setti - Maaretta Tukiainen Hyvän Mielen Taidot + Hyvän Mielen Kortit setti - Maaretta Tukiainen
product.remove_when_stockout
50,91 €
59,90 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa

Hyvän mielen kortit ja Hyvän mielen taidot -kirja.


Hyvän mielen taidot ovat taitoja, joiden avulla elämä sujuu niin että siinä on iloa ja energiaa. Kuka tahansa voi kehittää omaa mieltään joustavammaksi hyvän mielen taitojen avulla. Kun mieli on joustava, on helpompi toimia arjen haasteissa ja muutoksissa. Hyvän mielen taidot auttavat tunnistamaan oman potentiaalin ja tekemään unelmista totta.


Hyvän mielen taidot - kirja auttaa sinua huomaamaan, millaisia taitoja sinulla jo on ja mitä haluaisit itsessäsi kenties kehittää. Parhaiten hyvän mielen taidot saa haltuun itse kokeilemalla ja harjoittelemalla. Siksi kirjassa on runsaasti esimerkkitarinoita ja elämyksellisiä tehtäviä. Kirjassa on 441 sivua.


Hyvän mielen kortit (53 kpl) toimivat mielikuvaharjoitteina kohti mielen joustavuutta. Kun mieli on joustava, on helpompi toimia arjen haasteissa ja muutoksissa.


Kortit perustuvat positiiviseen psykologiaan, elinikäiseen oppimiseen sekä ihmisen sisäisiin voimavaroihin, joita hyödyntämällä on mahdollista kasvaa ja elää itsensä näköistä elämää.


Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa. Kortteja voi käyttää myös ilman kirjaa. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Inspiroivat kuvat on ottanut Krista Keltanen.


Maaretta Tukiainen on tietokirjailija, muotoilija ja valmentaja, joka on vaihtanut alaa ja ammattia uransa aikana lukuisia kertoja &mdash siitä itsekin yllättyen. Hänen ajattelunsa perustuu positiiviseen psykologiaan, elinikäiseen oppimiseen sekä ihmisen sisäisiin voimavaroihin, joita hyödyntämällä on mahdollista kasvaa ja elää itsensä näköistä elämää.