Frantsila Santelipuu eteerinen öljy 5ml

Frantsila Santelipuu eteerinen öljy 5ml
Frantsila Santelipuu eteerinen öljy 5ml
Tuotetta rajoitettu erä.
56,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6416384110329

Santelipuun eteerinen öljy (Santalum album). Höyrytislattu santelipuun puuaineksesta. Frantsilan santelipuun eteerinen öljy tulee kestäviltä santelipuu viljelmiltä.


Kallisarvoinen santelipuun öljy vaikuttaa suotuisasti henkisyyteen, meditaatioon, parantamiseen ja seksuaaliseen halukkuuteen &ndash kohtuullisesti käytettynä. Ylenmäärin käytetty santelipuu voi rentouttaa liikaa, jolloin keskittymiskyky herpaantuu. Käytä siis santelipuun öljyä tuomaan harmoniaa elämääsi Salli itsellesi elämäniloa.


Santelipuu on luonnon oma antisepti, joka auttaa tulehdusten ehkäisyssä. Höyryhengitettynä auttaa hengitystietulehduksiin. Auttaa ahdistukseen, masennukseen ja stressiin mielialaa kohottaen. Käytetään myös (erityisesti edellä mainituista syistä johtuvan) unettomuuden hoitoon. Rentouttava vaikutus auttaa lievittämään jännityksestä johtuvia kipuja, esim. kireät lihakset tai ennen kuukautisia ilmenevät vatsakivut. Intialaisen lääketieteen mukaan santelipuu myös parantaa muistia. Santelipuulla on myös suojeleva ja puhdistava vaikutus.

Santelipuuta voi käyttää myös ihoallergioihin ja ihon vanhenemista ehkäisemään kypsälle ja herkälle iholle.