Young Living Copaiba eteerinen öljy 15ml

Young Living Copaiba eteerinen öljy 15ml
Young Living Copaiba eteerinen öljy 15ml
Tuotetta rajoitettu erä.
71,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 343108

Copaiba eteerinen öljy (Copaifera Reticulata) on puun haavasta juoksuttamalla saatua  eritettä, luonnonhartsia (resin). Copaiba on kerätty Brasilian Amazonilta copaipa-puusta ja se on ainoa eteerinen öljy, joka valutetaan suoraan puusta ja sen jälkeen valutettu mahla kirkastetaan. Copaibapuun täytyy olla ainakin 30v. vanha, jotta siitä voidaan tislata öljyä. Optimaalinen puun ikä tislaamiseen on 30-50v. ja 1-2 Copaibapuuta Amazonilla tuottaa enintään 5kg Copaibaöljyä joka toinen vuosi. Copaibana  voidaan myydä myös muita lajikkeita sekä puunkuorta, joka ei ole sama asia kuin hartsi.
Copaiballa on virkistävä, hieman makea ja puinen, balsaminen tuoksu.
Copaiba eteerinen öljy vahvistaa muiden öljyjen vaikutusta. Piparmintun eteerisellä öljyllä on sama vaikutus. Copaibaöljyllä on yksi maailman korkeimpia beeta-karyofylleeni tasoja. Se sisältää 50% beeta-karyofylleeniä. Beeta-karyofylleenia on tutkittu laajasti sen vuoksi, kuinka se 'mukauttaa' kehon vastausta ärsytystä vastaan.
Copaiba on hieno eteerinen öljy, jota on perinteisesti käytetty tukemaan elimistöä ärsytystä sekä ruoansulatusta vastaan. Historiassa käytetty tukemaan nivelten toimintaa ja elimistön paranemisprosessia. Maadoittava, puhdistava ja suojaava. Solar plexuksen alueelle. Auttaa olemaan tässä hetkessä katsomatta tulevaisuuteen.


Miten käytän Young Livingin eteerisiä öljyjä?
Tuoksuttelemalla öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta muutamassa sekunnissa aivojen tunne- ja hormonikeskukseen.
Ulkoisesti käytettynä öljyt imeytyvät ihokontaktin kautta verenkiertoon muutamassa minuutissa pienten molekyyliensä ansiosta. Solutasolle kulkeuduttuaan ne tukevat elimistön kykyä parantamaan itse itsensä. Öljyt tuhoavat myös elimistölle vieraita viruksia, bakteereja ja sieniä.
Laimenna eteerinen öljy tarvittaessa [Young Livingin V6] kasviöljyyn tai esimerkiksi kylmäpuristettuun oliivi- tai kookosöljyyn. Älä käytä laimennukseen vettä, sillä se nopeuttaa imeytymistä ja voi aiheuttaa polttelun tunnetta iholla.
Öljyä voi käyttää 1-2 tippaa 3-4 kertaa päivässä kehon tasapainon ylläpitoon. Jos hoidat jotain tiettyä oiretta, voit lisätä öljyä 20-30 minuutin välein esimerkiksi mahdollisimman lähelle sitä kehon kohtaa, johon haluat öljyn vaikuttavan.
Voit siis joko tuoksutella öljyä, laittaa sitä diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn, keholle laimennettuna esimerkiksi korvien taakse, jalkapohjiin holvikaarteeseen tai suoraan hoidettavalle alueelle.
Voit käyttää näiden ohjeiden mukaisesti vain 100% puhtaita eteerisiä öljyjä: Young Living eteeriset öljyt ovat 100% puhtaita tuotteita!


TURVALLISUUSOHJEITA:
Jos havaitset ihoärsytystä tai muita oireita öljyn käytöstä, laimenna eteerinen öljy esimerkiksi öljyllä (ei rypsi- eikä rapsiöljyllä), ja jatka käyttöä pienemmällä määrällä. Älä laita koskaan eteeristä öljyä suoraan korvakäytävään tai silmään. Laimenna eteerinen öljy aina lapsille käytettäessä. Jotkut öljyistä herkistävät UV -säteilylle. Tieto löytyy pullon etiketistä. Jos olet raskaana tai imetät, käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ennen käyttöä. Jos sinulla on lääkitys tai epilepsia, tutustu öljykohtaisiin turvallisuusohjeisiin ennen käyttöä.


Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!) . Lisätietoja jäsenyydestä KuuKorennosta.


Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.