Nopea toimitus jopa samana päivänä ja viimeistään 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 4,95 € | Pakettitoimitukset 6,95 € | Kotiinkuljetus 13,95 € I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Votiivikynttilät eteerisillä öljyillä '7 Chakraa' lahjasetti (Fair Trade)

14,95 €
sis. 24 % ALV

Votiivikynttilä on poltettava aina tuikkulasissa.

Pakkaus sisältää 7 kpl laadukkaita votiivikynttilöitä pakattuna läpinäkyvään lahjarasiaan. Kynttilät eivät savuta ja niissä on vakaa liekin palo. Puhtailla eteerisillä öljyillä tuoksutettujen kynttilöiden koko on 45*40 mm. Kynttilät on valmistettu steariinista, joka sisältää kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua palmuöljyä. Yhden kynttilän paloaika 14-16 h.

Kynttilät on valmistettu käsin reilun kaupan mukaisesti (WFTO-sertifioitu). Kynttilöiden käsinvalmistus tarjoaa työtä mahdollisimman monille. Kynttilät on pakattu ympäristöystävälliseen, kierrätettävään pakkaukseen.


Ennen kuin sytytät kynttilän, vietä hetki rauhallisessa mielentilassa tai meditaatiossa. Kynttilänvalo ja rauhanhetki on omistettu sinulle, maailmalle ja kaikille tunteville olennoille. Keskity siihen, että ajattelet ja toimit puhtaasti ja rakkaudella kaikkina hetkinä, kaikissa teoissasi. Parantukoon se, minkä toivot parantuvan. Toiveesi on Maailmankaikkeuden Laki. Voit keskittää huomiosi yhteen tai useampaan chakraasi ja toivoa parannusta itsellesi tai toisille juuri tuohon chakraan liittyviin asioihin. Näin autat koko maailmaa, omasta sisimmästäsi käsin.


Muladhara - Chakra 1 (punainen)
Tuoksu: Cassia, neilikka, muskottipähkinä

Swadhishthana - Chakra 2 (oranssi)
Tuoksu: Seetri, kuusi, rosmariini

Manipura - Chakra 3 (keltainen)
Tuoksu: bergamotti, lime, greippi

Anahata - Chakra 4 (vihreä / pinkki)
Tuoksu: Lavandin, appelsiini, tangerine

Vishudda - Chakra 5 (sininen)
Tuoksu: Marokon ruusu, kamomilla

Anja - Chakra 6 (indigo)
Tuoksu: Laventeli, kuusi, kamomilla

Sahasrara - Chakra 7 (violetti)
Tuoksu: Patsuli, labdanum, frankincense

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi