Young Living V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex 236ml

Young Living V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex 236ml
Young Living V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex 236ml
Tuotetta rajoitettu erä.
34,60 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 303108

V-6 öljy-yhdistelmän sisältämät öljyt: Kookos, seesami, viinirypäle, manteli, vehnä, auringonkukka, oliivi.

V-6 kasviöljy-yhdistelmä on erinomainen laimennusöljy eteerisille öljyille ja hierontaan. V-6 ravitsee ihoa, ei tuki ihohuokosia eikä tahraa vaatteita.  Sillä on myös pitkä säilyvyysaika!
Eteerisiä öljyjä ei kannata sekoittaa rypsi- tai rapsiöljyihin, sillä niiden sauvamainen molekyylirakenne on vääränlainen: niiden öljy tekee ihon pinnalle kalvon, joka estää eteerisen öljyn imeytymisen kehoon. Sopivia laimennusöljyjä ovat Young Livingin oman V6-öljyn lisäksi mm. jojobaöljy, viinirypäleen siemenöljy ja manteliöljy.


Käyttöohje: Paikallisesti käytettäessä sekoita yksi tippa eteeristä öljyä 1–8 teelusikalliseen V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyä. Voit käyttää V-6™-öljyä myös oman hierontaöljysekoituksen valmistamiseen paikallista käyttöä varten lisäämällä 15–30 tippaa öljyä 1/8–1/4-kupilliseen V-6™-öljyä. V-6™-öljyä voi levittää iholle ennen eteeristen öljyjen levittämistä. Vahvempia öljyä (esim. kaneli, mausteneilikka, piparminttu, timjami ja oregano) on laimennettava enemmän kuin hellävaraisempia öljyä (esim. kuusi, fenkoli ja salvia). Ravista hyvin ennen käyttöä. Säilytä kuivassa ja viileässä.


Ainesosat
: Kapryyli-/kapriinitriglyseridi, Sesamum indicum -siemenöljy, Vitis vinifera -siemenöljy, Prunus amygdalus dulcis sativa -siemenöljy, Triticum vulgare -alkioöljy, Helianthus annuus -siemenöljy, Olea europaea -hedelmäöljy.


Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!) . Lisätietoja jäsenyydestä KuuKorennosta.


Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.