Robert Scheinfeld: Irti rahapelistä

Robert Scheinfeld: Irti rahapelistä
Robert Scheinfeld: Irti rahapelistä
Tuotetta rajoitettu erä.
18,75 €
25,00 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789529676583

Robert Scheinfeldin kirja 'Irti rahapelistä - hämmästyttäviä ohjeita siihen, miten voit muuttaa sellaisen pelin säännöt, jota et voi voittaa' ei nimestään huolimatta ole opas rahapeliriippuvuudesta vapautumiselle, vaan jotain ihan muuta! Kirjailija itse käyttää aiheesta toistakin nimeä: 'Ihmisyyden peli'. Se on opas ihmisyyden pelin pelaamisessa, pelin, jota ei voi voittaa siitä voi vain irtautua.


Oletko valmis haastamaan todellisuuskäsityksesi täysin ja siirtymään rajallisuudesta rajattomuuteen? Oletko valmis tekemään hieman työtä itsesi kanssa, jotta löytäisit oman todellisen Rajattoman itsesi? Oletko valmis siirtymään kokonaan uudelle luomisen ja ilmentämisen tasolle? Oletko valmis siihen, ettei sinun enää koskaan tarvitse huolehtia rahasta tai sen riittävyydestä? Oletko valmis ottamaan elämäsi kenties huikeimman askeleen? Oletko valmis siirtymään Ihmisyyden pelin vaiheesta 1 vaiheeseen 2?


Irti Rahapelistä vie luomisen ja ilmentämisen taidon kokonaan uudelle tasolle. Kirjoittaja puhuu omasta kokemuksestaan ja on kouluttanut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa katkaisemaan kahleensa ja siirtymään elämäsään lähemmäs Rajatonta, Jumalallista olemustaan. Kertakaikkisen huikea kirja!


Jos pidit Gary Renardin kirjoista, pidät varmasti tästäkin!


240 s.