Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Gerd Ziegler: Parisuhdetarot – Ihmissuhteiden peili

24,00 €
sis. 10 % ALV

Ihmissuhteisiin ja yhdessäoloon liittyy paljon sellaista, mitä on mitä on mahdoton ymmärtää pelkällä järjellä. Etenkin kahden ihmisen kohtaaminen ja heidän rakkautensa on ikuinen mysteeri. Miksi juuri meidät on johdatettu yhteen? Mitkä voimat vaikuttavat ihmissuhteissamme? Mikä on ihmissuhteidemme syvin olemus? Voinko luottaa omiin ja kumppanini tunteisiin?


Tämän tarotkirjan avulla voit laajentaa näkökulmaasi ja ymmärrystäsi ihmissuhteistasi. Tarotkortit eivät sinänsä anna vastauksia vaan auttavat sinua tunnistamaan ja ymmärtämään sisältäsi tulevia viestejä. Kirjan tulkinnoissa käsitellään parisuhdetta hyvin käytännönläheisesti. Voit soveltaa tulkintoja myös muihin ihmissuhteisiisi, esimerkiksi suhteisiisi lapsiin, vanhempiin, ystäviin tai työtovereihin.


Itsensä toteuttaminen ja henkinen kasvu edellyttävät aina omien ihmissuhteiden tarkastelua. Voidaan sanoa, että kaikilla. Ihmissuhteisiin liittyvillä asioilla on tietty tehtävänsä. Hankkiudumme tilanteisiin, joista voimme oppia jotakin tärkeää. tarotkorttien avulla voimme selkeyttää suhteitamme ja löytää omaa sisäistä totuuttamme.


Pohtiessaan omaa elämäänsä tarotistunnoissa ihmiset ovat ennen kaikkea kiinnostuneita ihmissuhteistaan. Vasta tämän jälkeen tulevat kysymykset työstä tai itsensä toteuttamisesta ja kehittämisestä.


Hämmästyttävää on, että kysymykset eivät aina suinkaan koske pelkästään senhetkistä parisuhdetta vaan lähes yhtä usein esiin nousevat menneisyyden selvittämättömät ihmissuhteet. Silloinkin kun varsinaisena pohdinnan kohteena on ollut kriisi senhetkisessä parisuhteessa, istunnon aikana on saattanut pulpahtaa esiin voimakkaita lapsuudenmuistoja &ndash joskus jopa muistoja edellisestä elämästä. Tarkastelemalla aikaisempia kokemuksia olemme pystyneet näkemään myös senhetkiset ongelmat uudessa valossa. Tämän jälkeen asioiden syvempi ymmärtäminen ja ongelmien selvittäminen on ollut helpompaa.


Olen tutkinut paljon ihmissuhteita ja sitä, miten erilaiset psyykkiset tekijät vaikuttavat niihin. Tämä on auttanut minua niin omissa ihmissuhteissani kuin työssänikin.


Kahden ihmisen kohtaaminen ja heidän rakkautensa on kuitenkin ikuinen mysteeri. Näitä asioita ei koskaan pystytä selittämään järjellä. Voimme vain suurella kunnioituksella pohtia tätä suurta mysteeriä se tarjoaa meille mahdollisuuden henkiseen kasvuun.


Jokainen meistä törmää elämässään erilaisiin ihmissuhteisiin, vaikka yrittäisimme jopa vältellä niitä. Läheiset ihmissuhteet ovat ovi maailmankaikkeuteen niiden kautta olemme yhteydessä kaikkeuteen, jumalalliseen - kaikkeen merkitykselliseen.


Itsensä toteuttaminen ja henkinen kasvu edellyttävätkin aina omien ihmissuhteiden tarkastelua. Selvittämättömät asiat estävät meitä elämästä vapaasti.


Tie täyttymykseen ja rakkauteen kulkee usein synkkien laaksojen kautta vasta kun pystyt puhdistumaan ja luopumaan harhakuvitelmistasi, pystyt antamaan ja ottamaan vastaan rakkautta täydellä sydämellä.


Jos olet valmis ottamaan nämä tarvittavat askeleet kumppanisi kanssa, palkinto voi olla uskomattoman suuri.


Tutki ihmissuhteitasi rehellisesti ne voivat opettaa ja auttaa sinua henkisessä kasvussa. Toivon sinulle tällä tiellä paljon ymmärrystä, iloa ja rajatonta rakkautta. Kannustakoon ja auttakoon tämä kirja kaikkia, joilla on rohkeutta astua tähän seikkailuun.

Suosittelemme tarotkorteiksi tälle kirjalle Crowley: Thoth -tarotkortteja.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi