Anu Wyskiel: Näin luot taivaan maan päälle

Anu Wyskiel: Näin luot taivaan maan päälle
Anu Wyskiel: Näin luot taivaan maan päälle
Tuotetta rajoitettu erä.
28,00 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789525572957

Mitä, jos jonain päivänä heräisit maanpäälliseen taivaaseen? Miltä maanpäällinen taivas sinusta näyttäisi ja tuntuisi? Eläisitkö runsaudessa ja rakkaudessa? Olisiko olosi aina turvallinen ja täynnä rauhaa? Taivaskaan ei ole rajana siihen kaikkeen ihanaan, mitä voisit kokea maanpäällisen elämäsi aikana, kun värähtelytasoasi kohottamalla lähdet luomaan unelmia todeksi! Oletko valmis uudenlaiseen vapauteen?

Anu Wyskielin uusin kirja 'Näin luot taivaan maan päälle' on käytännöllinen opas siihen, kuinka voit luoda unelmistasi totta ja kokea enemmän vapautta elämässäsi. Saat paljon tietoa ylösnousemuksen matkasta sekä mm. siitä, mitä ovat kaksoisliekit ja mitä taivaallisen rakkauden kokeminen tarkoittaa. Kirja auttaa sinua vapautumaan harhakuvitelmien kahleista, jotka estävät meitä rakastumasta elämään täysillä. Nyt on aika muutokseen!

Anu Wyskiel on enkelten ja valon lähettiläs. Anu on metafysiikan opettaja ja mm. tuhansia kappaleita Suomessa myyneen Matka Enkelten Maailmaan-kirjan ja cd:n tekijä. Hän on myös Enkeliradion perustaja ja on kouluttanut satoja enkelihoitajia ja regressiohoitajia Suomessa viimeisen 10 vuoden aikana. Hän asuu kahden lapsensa kanssa Kaliforniassa, jossa hän tekee myös aktiivisesti valotyötään mm. Hay Housen suosittelemassa 12Listen ja 12Radiossa.

s. 164