ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ TILAUKSILLE! Nopea toimitus! Postiluukkutoimitus 5,95€ | Pakettitoimitus 5,95-6,95€ | Kotiinkuljetus 11,95€ I Ilmainen nouto Oulun myymälästä

Ostoskori

KuuKorennon Lentorata


Kuinka KuuKorento sai siivet alleen?


KuuKorento on Oulussa sijaitseva, koko Suomea palveleva iloisen ja itseään vakavasti ottamattoman henkisen hyvinvoinnin erikoisliike, joka on esoteerisiin ja muihin elämäniloisiin asioihin keskittyvä täyden palvelun kauppa! (Paitsi että välillä keskittyminen unohdetaan kokonaan ja sitten Vain Ollaan iloisesti!)


KuuKorento sai alkunsa joulukuussa vuonna 2010 ollessani silloisen Valorinki ry:n järjestämillä ”Valoa kaamokseen”-messuilla Oulussa Hyvänmielen talolla. Olin innokas ensikertalainen tämäntyyppisillä messuilla; silmät ja sydän apposen auki henkistä tietoa janoten kaikilta, jotka sitä tahtoivat jakaa. Työskentelin tuolloin bioanalyytikkona Oulun yliopistollisen sairaalan patologian osastolla. Pidin työstäni jossakin määrin, mutta jo silloin ajattelin, että ”jostakin vähän pitäminen” ei välttämättä riitä siihen, että sen parissa täytyisi viettää suurin osa elämästään. Olin vuosia lukenut elämänhallintaan ja psykologiaan liittyviä kirjoja, mutta nuo lukemani kirjat olivat niin sanottua ”populäärikamaa”, jotka eivät tuntuneet antavan tarpeeksi ravintoaineita syvään kaipuuseeni elämän tarkoituksen ratkaisemisesta.


Messuilla kävin kuuntelemassa yhden luennon, joka oli Sinikka Rovion esittely Ihmeiden Oppikurssista. Päivän aikana oli tarjolla monia muitakin luentoja, mutta tämä ihmeellisen yksinkertaiselta kuulostava juttu oli se, jolle minä päädyin istumaan ystäväni kanssa. Tämä pieni esittely muutti osaltaan elämäni suunnan tuona päivänä. Nousin tuoliltani luennon jälkeen eri ihmisenä kuin tuolille istuessani. Poistuessani mietin, mistähän tuon kyseisen Ihmeiden Oppikurssi -kirjan saisi? Koska ihmeitä tosiaan tapahtuu, niin parin viikon sisällä kyseinen valtavan paksu opus oli käsissäni. Joka tapauksessa kohdallani kävi niin, että ”kysyvälle vastattiin”. Jos olin aiemmin lukenut populäärikirjallisuutta, niin tämä ei sitä varmasti ollut. Se on kuitenkin vain minun mielipiteeni; jokainen löytäköön oman polkunsa vastausten äärelle. ”Vuoren huipulle on monta polkua ja kaikki sinne pääsevät, paitsi se, joka juoksee vuoren juurella ympäriinsä huutaen kaikille; Älä mene sitä polkua, se on väärä, tule samaa matkaa kuin minä!”


Luennon jälkeen menin ihmettelemään messujen tuotetarjontaa ja päädyin ostamaan ihastuttavan oululaisen pikkukaupan pöydästä kauniin kristallin. Ihmeekseni, jälleen kerran, tuon pöydän myyjä pyysi minua astumaan tiskin taakse ostamani kristallin ”aktivoimista” varten. Tuo ihmeellinen nainen oli myöhemmän tietämäni mukaan Krista Kallo, jo lopettaneen Pioni Livingin omistaja. Seuraavat hetket, jotka koin Kristan kanssa, olivat jälleen elämäni suunnan muuttavat minuutit. Jo toiseen kertaan samana päivänä!

Krista sulki silmänsä ja alkoi hymyillä leveästi hetken kuluttua. Hän kertoi, että Oppaat lauloivat Kirkan laulua ”Surun pyyhit silmistäni”. En tuossa hetkessä ymmärtänyt laulun merkitystä, mutta tietysti tarkistin laulun sanat jälkeenpäin ja ne kuuluvat näin:

 

Unen harso piirteet luo ja hämärtää
Olet siinä hetken, lämpö hämyyn jää
Sua tahdon turhaan tuntein koskettaa
Jää yö tumma, tyhjyys lämpö katoaa
Tule vielä kerran, aamu sarastaa
Anna mulle voimaa kestää tulevaa
Jätä vielä päivään lämpö tämän yön
Että jaksan kestää jälleen arjen työn
Sä surun pyyhit'silmistäni pois
Kuin totta olla kaunis uni vois
Mä kesken kiireen hellän hymyn nään
Vain siksi vielä uskon elämään.


Myöhempinä kuukausina tuon kauniin laulun sanat tulivat kantamaan minua eteenpäin elämänmuutoksessani, kun otin irtaantumisaskeleeni pois sairaalamaailman turvallisista työtehtävistä, suunnaten kohti tulevaa ja vähän pelottavaakin yrittäjyyden maailmaa.


”Anna mulle voimaa kestää tulevaa. Jätä vielä päivään lämpö tämän yön, että jaksan kestää jälleen arjen työn. Sä surun pyyhit silmistäni pois, kuin totta olla kaunis uni vois”. Uskoin vahvasti, että kaunis uni voisi olla totta. Kieltäydyin ajattelemasta ja kuuntelemasta muunlaisia kommentteja, sillä vihdoin tiesin Elämäntehtäväni. Nuo tärkeät laulun sanat ovat edelleen paperilla kukkaroni sivutaskussa.



Mutta palataan ajassa vähän taaksepäin siihen hetkeen, jolloin Krista kertoi minulle viestinsä. Hän kysyi, että näenkö keijuja, koska niitä kuulemma ympärilläni lenteli? Vastasin, että en heitä näe, mutta keijut tulivat esille maalauksissani eli siinä muodossa olin löytänyt keijujen maailman eläväisesti. Hetken hiljaisuuden jälkeen Krista kysyi, että ”Teetkö sitten sudenkorentojakin, koska niitäkin tässä lentelee?”. Vastasin hihittäen myöntävästi, koska vastikään olin saanut inspiraation taiteilla myös korentoja, maalaten ja rautalangasta vääntäen! Nyt varmaan arvaatte, mistä KuuKorennon nimi on peräisin! Aloin tuntea oloni tuossa hetkessä jotenkin onnellisen pakahtuneeksi... Krista sanoi minulle, että ”Oppaat käskevät sinun alkaa nyt tekemään sitä, mitä oikeasti haluat tehdä.” Oppaat kertoivat, että minun ei tarvitse pelätä, vaan minua tullaan auttamaan.



Tuo lause ”Sinun täytyy alkaa tekemään sitä, mitä olet oikeasti aina halunnut tehdä” oli se lause, jota olin salaisesti koko ikäni halunnut kuulla ja sen myötä saada siunauksen sille, että oikeasti voisin olla Oman Elämäni Luoja. Aloin itkeä, mikään maailmassa ei sitä olisi voinut tuossa hetkessä estää. Jostakin todella syvältä tuli itku ja helpotus, että MINÄ SAAN!  MINÄ VOIN! KUKAAN EI MINUA SYYTÄ, JOS NIIN TEEN! Ja minä, joka en koskaan itke, märisin siinä räkä poskella käsipaperiin niistäen Kristan edessä ja häpesin, että vollotin ja itkin samalla onnesta, että miten sinä voit tuollaista minulle sanoa, kiitos kiitos kiitos!


Tuo viesti ei voinut olla muilta kuin Taivaan Enkeleiltä. Sieltä myyntipöydän takaa pois takaisin maailmaan astuessani, pikkuinen siunattu kristalli kädessäni, olin joku aivan muu ”Maarit”, kuin hetkeä aikaisemmin.

Jatkoin tuota ihmeiden täyttämää päivääni jalat irti maasta leijuen. Menin kotiin ja kotimatkasta en paljon muuta muista kuin leveän hymyni ja jännittävän tunteen mahanpohjassani; ”Tästä kaikki alkaa”. En tiennyt, mitä tuo tunne ”tästä kaikki alkaa uudelleen” tarkoitti, mutta nautiskelin siitä koko rauhallisen lauantaipäivän, hihkuen mielessäni. Seuraavana aamuna, sunnuntaina, sain kuitenkin tietää, mitä oli tulossa!


En muista unia, joita tuona yönä näin, mutta sunnuntaiaamuna heräsin kuin salamaniskusta, virkeänä ja sängystä ylös pompaten! Mielessäni oli täysin selkeä, kristallinkirkas ajatus, tehtävä, joka sanoi: ”Minun on perustettava Ouluun keijukauppa!”. Asia oli yksiselitteinen. Mitään muuta ei tarvinnut tietää. Suunnilleen pyörin ympyrää paikallani tarmoa täynnä ja hihkuin, että ”No, kuinkas aletaan toimia?” Jossain vaiheessa tajusin, että kaupan perustaminen alkaa siitä, että käydään yrittäjäkurssi, koska minulla ei ollut hajuakaan kaupan perustamisesta tai yrittäjyydestä. Muutamia päiviä myöhemmin olin ilmoittautunut yrittäjäkurssille! Otin myös yhteyttä Valorinkiin ja halusin liittyä yhdistykseen ollakseni heille avuksi. Ajatuksenani oli kiittää heitä jotenkin messuista, joiden avulla löysin uuden suunnan elämääni. Palaset loksahtelivat paikoilleen tässä ihmeellisessä elämän palapelissä ja pian olinkin Valoringin hallituksen kokouksessa, jossa tapasin ensimmäistä kertaa tulevan yhtiökumppanini Maaret Peltoniemen, joka oli tuolloin Valoringin hallituksen puheenjohtaja.


Näin kerroimme aiemmin KuuKorennon lentoradasta:


”KuuKorennon takana on kaksi toisilleen ennalta tuntematonta naista, joilla oli sattumalta yhteinen unelma. Heti naisten ihmeellisellä ensitapaamisella unelma sai siivet selkäänsä ja elämäniloisen hyvinvointikaupan perustamisesta Ouluun alkoi tulla totta! KuuKorento on siis rohkean ja intuitiivisen naisenergian hedelmä. Uskomme, että ei ole olemassa ”sattumaa”, vaan jokaisella pienelläkin tapahtumalla on merkityksensä. Vain merkityksen huomaaminen vaatii meiltä avoimuutta ja tarkkaavaisuutta. Jokaisella ihmisellä on oma erityinen elämäntehtävänsä, jota kukaan muu ei voi toteuttaa. Yhteensattumat ohjaavat meitä kohti päämääräämme, kasvuamme ihmisinä. Epämääräinen vaikutelma siitä, että elämästä puuttuu jotakin, voi olla merkki oman elämänpolkunsa hukkaamisesta. Asian syvällinen oivaltaminen laittaa meidät aloittamaan alusta, heittäytymään virran vietäväksi luottavaisin sydämin. KuuKorennon perustaminen oli meidän askeleemme sille polulle, jonka uskomme olevan elämäntehtävämme. Niin moni ihme on sen mahdollistanut!”




Yhteensattumat siis saattoivat meidät tarkoituksellisesti yhteen, pyysin Maarettia kumppanikseni ja niin perustimme KuuKorennon yhdessä. Unelman nimeksi ei tullut ”Keijukauppa”, mutta eivät ne keijut mihinkään ole matkan varrella kadonneet! Värikkään ja vaiherikkaan kymmenen kuukauden visualisoinnin tuloksena KuuKorennon elämäniloisia avajaisia vietettiin marraskuussa 2011, alle vuodessa alkuperäisestä ajatuksen kipinästä!


Jännittävät ja erittäin opettavaiset kaksi vuotta hoivasimme ja kasvatimme suurta unelmaamme yhdessä. Kiitollisin mielin muistan Maaretin apua ja panosta KuuKorennolle sen alkutaipaleella, mutta koska elämä on jatkuvaa muutosta ja uusia alkuja, liikekumppanuutemme päättyi lokakuussa 2013, kun Maaret siirtyi päätoimiseksi kundaliinijoogaopettajaksi. KuuKorennon tarinan uusi luku alkoi ja minusta tuli KuuKorennon emo, yhteistyössä Teidän kanssanne, Arvoisat Elämäniloiset Asiakkaani!


KuuKorento on tarjonnut minulle henkilökohtaisesti huimia löytöretkiä ja innostavia opinkokemuksia niin henkimaailmasta, elämäniloa etsivien ihmisten kirjavasta joukosta, kuin omista voimavaroistani yrittäjän ja auttajan roolissa. Tätä löytämisen ja oivaltamisen iloa haluan tarjota myös kanssakulkijoilleni KuuKorennon avulla.


Tervetuloa elämäniloiseen kauppaan etsimään uusia tuulia omaan elämääsi! Olen ilolla palveluksessanne, sillä tunnen sen olevan suuri Elämäntehtäväni.


Ihmeidentäyttämää päivää sinulle toivoen, Maarit Viiri


Legendoissa kerrotaan lohikäärmeen muinaisen maskuliinisen voiman siirtyneen korennon siipiin, jolloin voima muuttui feminiiniseksi naisenergiaksi Uuden Ajan alkaessa.



KuuKorento – Kevyemmin Siivin jo vuodesta 2011!