ILMAINEN TOIMITUS YLI 75€ TILAUKSILLE! Nopea toimitus! Postiluukkutoimitus 5,95€ | Pakettitoimitus 5,95-6,95€ | Kotiinkuljetus 11,95€ I Ilmainen nouto Oulun myymälästä

Ostoskori

Tervetuloa ilahtumaan 
Elämäniloisten Ihmisten Kauppaan 

KuuKorennosta löydät monipuolisesti jalokiviä, kivikoruja ja kivituotteita, sisustuskristalleja, tarot- ja oraakkelikortteja, suitsukkeita ja eteerisiä öljyjä, äänimaljoja, tuulikelloja ja muita soittimia, henkiseen hyvinvointiin liittyvää kirjallisuutta sekä sisustus- ja lahjatavaroita.

Oulun kivijalkamyymälä ja saman katon alla toimiva verkkokauppa palvelee koko Suomea iloisesti, nopeasti ja luotettavasti ♥ Toimitamme nyt tilauksia myös EU:n alueelle!

Juhannuksena pe-la 21.-22.6.2024 myymälämme on suljettuna

Uutta verkkokaupassa

Kuinka KuuKorento sai siivet alleen?

KuuKorento on Oulussa sijaitseva, koko Suomea palveleva iloisen ja itseään vakavasti ottamattoman henkisen hyvinvoinnin erikoisliike, joka on esoteerisiin ja muihin elämäniloisiin asioihin keskittyvä täyden palvelun kauppa!

KuuKorento sai alkunsa joulukuussa vuonna 2010 ollessani silloisen Valorinki ry:n järjestämillä ”Valoa kaamokseen”-messuilla Oulussa Hyvänmielen talolla. Olin innokas ensikertalainen tämäntyyppisillä messuilla; silmät ja sydän apposen auki henkistä tietoa janoten kaikilta, jotka sitä tahtoivat jakaa.

Lue lisää

Päivän viesti

Pyydä elämäniloinen voimaviestisi tähän hetkeen ♥

Valitettavasti tällä hetkellä monista päivänviesteistä on kadonnut kuva teknisistä syistä johtuen - uudistamme ja korjaamme asiaa pikkuhiljaa

Maksutavat

Toimitustavat